Hundarna

Grupp 1Cajsa

En härlig goldentik som tycker mycket om att gosa med människor. Det är fullt race in på morgonen =) Hon älskar att leka med tennisbollen över allt annat!Polly

Världens goaste o busigaste. Hon är alldeles "tokigt glad" när hon kommer på morgonen och vill gärna busa och leka för att sedan på eftermiddagen, när alla promenader är avklarade, nöjt sova gott i bästa soffhörnet.


Sigge

Charmigare kille får man leta efter tror jag. Alla dagisfröknar är nog kära i denna gulliga lilla vita dvärgschnauzer! Go och glad i alla väder!Musse

En härlig cavapoo som benen bara spritter på av bus och härlig energi. Han fullkomligt älskar att gå på dagis och hänga med alla boxkompisarna - härligt!molly

Molly är en superfin cockerpootik och hon är lite "extramamma" i gruppen och håller lite ordning på den andra boxkompisarna. Samtidigt som hon älskar bus och kel.Charlie

En pomeranian med en härlig energi! När lilla svansen går som en trumvirvel och bakdelen dansar runt så vet man att det är bus på gång!


Grupp 2

Theo

En sådan lite härlig och go havanaise-kille å man blir så glad över att se honom. Älskar att få springa runt och leka med leksaker i köket och somnar sedan gott i knät hos någon dagisfröken- mysigt tycker vi!Challe

Världens busigast lilla tjej som studsar in på dagiset på morgonen. Från att ha varit superrädd har hon nu blivit ett riktigt litet charmtroll och hon är oerhört förtjust i Sune och försöker charma in sig hos honom.


Sune

En mysig dvärgschnauzerherre som vet vad han vill! Han älskar att vara bland alla tjejerna på dagis och försöker göra allt han kan för att imponera på dem.Meya

En härligt kavat liten yorkshireterriertik som är bästa kompis med Challe. Hon störtar in på morgonen och försöker gärna flörta sig till att få vara i köket där man alltid får busa och leka lite extra!


Oscar

En härligt liten busig papillion som tittar på en med världens härligast ögon där under luggen. Så fort man kommer in i boxen vill han gärna var med och bli ompysslad.
Liam

En mopskille fulld med härlig attityd och kärlek, han går som att han äger hela välden och visst gör han väl det. Fullkomligt älskar uppmärksamhet och har en sådan härlig personlighet att hjärtat bara smälter. Favoritsysslan är nog att vara ute på upptåg i skogen med kompisarna.


Grupp 3


Doris

En cockerpootik som har så mycket energi och glädje så att det bara bubblar över! Hon älskar att busa, leka och mysa och det är full fart in till boxkompisarna på morgonen.
Ida

Världens busigaste lilla taxtik som nog älskar att leka runt med Kiro och Niro lika mycket som hon älskar att sova i någon dagisfrökens famn. Å men den charliga frisyrer så smälter nog alla hjärtan.Kiro

Kiro älskar att busa med allt och alla, speciellt med Niro och Ida. Han är lika snäll som han ser ut och blir överlycklig om man styr stegen ned mot rastgården efter promenaden.Niro

En supermysig kille som susar in på dagis på morgonen för att kolla vilka som är där och är störtförtjust i Ida och Kiro. Han säger aldrig nej till en busstund med dagisfröken.
Barbro

Världens sötaste och charmigaste lilla dvärgtaxdam som får allas hjärtan att smälta... Hon och Ida busar runt för fullt inne i boxen och sedan kurar hon ihop sig nöjt i biabädden.Svea

En riktigt mysig hund som verkligen älskar att bli ompysslad och njuter för fullt. Hon tar dagen lite som den kommer och är alltid supersnäll mot allt och alla.


Grupp 4

Milo

Milo är väldigt lugn inne men ute så går svansen som en propeller av glädje och han älskar att följa med på all skogsäventyr eller en sväng till hundbadet. Han och Migo är som två brorsor.
Migo

Världens härligaste lilla energiknippe, en superhärlig lite kille som älskar att hitta på olika upptåg tillsammans med Milo. Att smita bakom soffan, försöka se om det går att busa med Chico eller om man kan få en smakbita av Mollys mat, det är en perfekt dagisdag enligt honom tror vi.


Molly

Världens snällaste bichon frisétik som inte gör en fluga förnär. Hon älskar att njuta i soffan eller ta en härlig promenad om det är fint höstväder ute.
Frida

Hur charmig får man vara egentligen?! Frida är väldens busigaste lilla fröken som verkligen lyser av glädje och energi. Hon o Migo har blivit bästa kompisar- så roligt för oss dagisfröknar att se!
Chico

En försiktig herre som först gärna kikar lite från sidan innan han är med och gosar och leker. Men härligt att se hur han blir tryggare och tryggare och man får en fin kontakt med honom.

Petter

Ett härligt svart busfrö som ibland kommer o leker med oss när husse ska köra buss! Det är full fart och han är pigg på att hänga med på allt.Milla

En Bedlingtonterrier som först var oerhört blyg när hon började men nu älskar hon att leka och busa runt samt är det full fart i på dagis på morgonen, det är knappt hon hinner säga hej då till matte/husse. Det är alltid så roligt för oss att se en sådan förändring- härligt!


Grupp 5Billie

Så mycket kärlek och så mycket härlig energi-väldens underbaraste lilla cavalierblandis! Hon älskar att charma dagisfröknarna, busa med boxkompisarna eller ligga o mysa på ryggstödet på sofforna.
Wiggo

Billis bästa kompis, en härlig cavalierkille som till sin lycka har fått börja på dagis och fått massa nya kompisar - härligt att se hans hundspråk utvecklas samt glädjen av att få vara tillsamman i en hundflock. En riktigt mysig liten glad kille!
Pixel

Här är det fullt ös som gäller till 110% - härligt att få börja på dagis och få göra av med lite energi tycker nog dvärgpinchern Pixel. Å den där charmiga blicken med huvudet lite på sned- vem kan motstå den?Chilli

En beagletik som ÄLSKAR mat =) Det finns inget bättre, förutom lite kel och bus ibland. Annars går nosen hela tiden i backen i jakt på något att äta!
Dixie

En vivelvind av rasen cockerpoo som är som en syster till Billie, de har jättekul ihop. Hon älskar att klättra på stockar och stenar när vi är ute och går gärna en härlig långpromenad i alla väder.


Grupp 6


Selma

Selma är nog världens snällaste goldentik och så underbart söt när hon "suger in" ena läppen och tittar på en sådär busigt. Då smälter dagisfröknarnas hjärtan! Hon är bra förtjust i Salvie och gillar att mysa bredvis henne i soffan efter en fartfylld promenad.
Elton

Världens charmigaste lilla dvärgschnauzer som har en härlig personlighet så man bara smälter, speciellt när han sneglar lite på en sådar under luggen och undrar om man vill leka. Han älskar Taboo som är som hans storebror.Freja

En nätt liten welshtik av finaste exemplar som verkligen har blommat ut på dagis. Hon är inte sen på att hänga på att klättra upp på stockar och stenar på promenaden när dagisfröken tar initiativ - roligt!Elsa

En världsvan dam som vet vad hon vill men trots sin lite höga ålder gillar hon att busa, men det ska vara på hennes vilkor. Hon verkligen levde upp när hon fick börja på dagis igen i pesnionsåldern och hon håller bra ordning på de lite yngre busfröna i gruppen.


Taboo

Dagisets lilla charmör som gärna flörtar med alla tjejer han hittar men mest förtjust är han nog i Elsa. Älskar att leka runt i köket och få välja leksak i leksakslådan!


Grupp 7

Frans

Här är det fullt av energi och kärlek, han brottas gärna med Ralf i soffan eller busar runt i rastgården med en leksak och vem smälter inte för de där kärleksfula ögonen?

Bamse

Bamse är en cavalier king charles spaniel med ett stort hjärta. Han älskar att busa och blir alldeles till sig av lycka när man sätter sig ned på golvet för att leka med honom, en superhärlig kille!Ozzy

En av våra härliga cockerpooer, en riktigt mysig kille som älskar både soffhäng och fullt bus. Han fullkomligt yr in på dagis på morgonen, härligt tycker vi dagisfröknar att se!
Frank

Världens goaste mellanpudelkille som har härligt mycket energi och verkligen älskar att få leka med de andra hundarna. Hans långa ben springer snabbt ifrån de flesta och han tycker mycket om att vara på dagis tror vi.Clara

Clara har blivit väldigt bra kompis med dagisfröken Sofias hund Ace och de två brukar busa runt som en virvelvind. Hon älskar när det är full fart och skulle nog kunna hålla på att busa och leka hela dagen om hon fick.